2019. november 7., csütörtök 11:02

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 7., csütörtök (OS) - DK: A rendőrség megakadályozta az Erdogan elleni tiltakozást, a DK kiáll a demokratikus alapjogok mellett

    Ma reggel a DK aktivistái az Andrássy úton tiltakoztak a török elnök magyarországi látogatása ellen, ugyanis felháborítónak tartjuk, hogy Putyin után egy héttel Orbán Viktor újra egy olyan félázsiai diktátort fogad, akinek kezéhez ártatlan civilek, nők, idősek és gyerekek vére tapad. Ezeknek az ártatlanoknak a képét akartuk kirakni az Andrássy út kandelábereire, hogy Orbán és diktátor barátja is szembesüljenek végre a szenvedéssel. A rendőrség ezt megakadályozta, úgyhogy a fotókat felemelve, és élő Facebook-bejelentkezéssel tiltakoztunk Erdogan ellen.

Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy a magyar rendőrség megakadályozta, hogy ilyen módszerrel tiltakozzunk ártatlanok módszeres legyilkolása ellen, és a diktátor érdekeit védik az igazság helyett.

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.