2019. november 7., csütörtök 16:14

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. november 7., csütörtök (OS) - A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége 2019 novemberében 19. alkalommal rendezi meg a távhőszektor aktualitásairól szóló Távhőszolgáltatási Szakmai Napokat, az esemény első napján pedig a III. TávHősök Viadalát, a távfűtésszerelők versenyét.

    A MaTáSzSz 2019. évi kétnapos őszi szakmai konferenciájának ezúttal Kecskemét városa ad otthont. A rendezvényen a távhőszektor szereplői közösen keresik a válaszokat a szektort érintő aktuális kérdésekre, a távhő jövőjével, lehetőségeivel, az innováció szerepével kapcsolatos kihívásokra. A konferencia kiemelt szakmai témája az innovatív megoldásokra, ezek alkalmazási lehetőségeire fókuszál. A Szövetség egyik legfőbb célja a távhő további "zöldítése" a települési levegőtisztaság javítása és a globális klímavédelem fokozása érdekében. A konferencia lehetőséget biztosít a Szövetség tagvállalatainak és támogatóinak arra, hogy bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

A novemberi III. TávHősök Viadala távfűtésszerelő versenyen, amelynek ezúttal a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. a házigazdája, 9 csapat méri össze tudását és száll versenybe, hogy egy évre megszerezze a legjobb csapatnak járó Vándordíjat. A verseny célja, hogy a legkiválóbb gyakorlati szakembereket előtérbe helyezve megőrizzük a hagyományos szakmai értékeket, egyben ösztönözzük az összefogás általi fejlődést, a szakmai és emberi kapcsolatok mélyítését, új ismeretek és a legjobb szakmai gyakorlatok bemutatását.

     Kiadó: Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.