2019. november 8., péntek 11:25

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - Kabát riadó a Centerkében

        A nélkülöző családokat jó minőségű, meleg gyermek és felnőtt téli kabátok várják nyitvatartási időben a Centerke Adományozó Központban. Sokan nem tudják megvásárolni a meleget adó ruhákat, számukra óriási segítség a támogatás. A Mátrix Közhasznú Alapítvány működteti a térség legjelentősebb adományozó helyét, ahol a következő kedden és pénteken téli ruházaté a főszerep. Az adományt kérők mellett szeretettel fogadják az adományozókat, támogatók érkezését is, hiszen a Centerke adok - kapok központ a közösség ereje révén ilyen sikeres.
     Közös küzdelem a szegénység ellen!
Rácz Anett alapítványi elnöke elmondta, hogy a "Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, a kabátok és meleg ruhák sok száz ember számára segítik elő az életszínvonal megtartását, ezáltal az esélyt a leszakadás leküzdésére". A jótékonysági szervezet a www.matrixalapitvany.hu és a www.centerke.hu felületen folyamatosan várja segítők, támogatók, önkéntesek, partner szervezetek jelentkezését, hiszen közösen még több jót tehetünk. A legapróbb hozzájárulás is óriási segítség!
     Kép: www.centerke.hu/centerke-adomany-ruha.jpg

Sajtókapcsolat:
Rácz Anett alapítványi elnök
+36209298181


     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.