2019. november 8., péntek 14:31

A Levesbe az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2019. november 8., péntek (OS) - Ügyes húzással szabotálta Ecsenyi, hogy Erdogán legközelebb is Pestre jöjjön; disznóhússal szentségtelenítette meg a Gül Babá oszmán megszállási emlékművet.

    Tegnap Erdogán látogatása után a Gül Baba oszmán megszállási emlékművet disznóhússal dobta meg Ecsenyi Áron (az új nevén: Le az Adók 75%-ával Párt elnöke), ugyanis Erdogán számára tisztátalannak számító állat megszentségteleníti a Magyarország végzetét jelentő helyet.
A demonstráció célja az volt, hogy egy ilyen véreskezű "nímand despota ne csináljon többet sétáló Budapestet a fővárosunkból, ne érezze zarándokhelynek se ő se senki más azt, ami számunkra egy nagyon szomorú emlék.".
*A piacpárti párt elnöke amúgy heves érzelmeket kavart a hazai anarchokommunisták körében, akik nem sokkal előtte megtámadták Ecsenyit. Az Erdogán látogatását biztosító rendőröknek kellett szétválasztani őket.
Kép: https://www.facebook.com/aron.ecsenyi/posts/3290844467656537

     Kiadó: Levesbe az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.