2019. november 11., hétfő 11:52

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 11., hétfő (OS) - DK: Ahogy ígértük: megállítjuk a pazarlást, és átláthatóvá tesszük az önkormányzatok működését!

    Az Orbán-rendszer felelőseinek számonkérése nem csak az ellenzék, de az egész ország érdeke. Kollégáimmal ezért tartjuk fontosnak, hogy az önkormányzat honlapján a közeljövőben nyilvánosságra hozzuk az elmúlt évek önkormányzati szerződéseit. Tegnap már fel is töltöttük azt a jogi szerződést, amiből kiderül: 2018 januárjától 2019 októberéig a fideszes önkormányzat összesen 260 millió forintot fizetett ki egy ügyvédi irodának az önkormányzat ügyeinek képviseletére.

Az ellenzéki önkormányzatok kapcsán folyamatosan pazarlásról papoló Fidesz tehát maga szórta számolatlanul a százmilliókat a baráti cégeknek és irodáknak. Mi, ahogy ígértük, megállítjuk a pazarlást és átláthatóvá tesszük az önkormányzatok működését! Ebben lesz segítségünkre dr. Czeglédy Csaba ügyvéd is.

Niedermüller Péter
Erzsébetváros polgármestere

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.