2019. november 13., szerda 14:23

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OS) - Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára

        A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival. Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát.
     A 2022-es sikeres kormányváltás érdekében a demokratikus ellenzéki pártoknak erőiket, képességeiket összeadva kell felkészülniük erre az embert próbáló megmérettetésre.
     Ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki önzetlenül ajánlja fel a demokratikus közösség számára azokat a javakat, lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudja a sikeres együttműködést, a közös munkát.
     Ezért most egy kezdeményezéssel élünk: kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára. Otthont adunk közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek.
     Kihasználva, a Magyar Szocialista Párt infrastrukturális lehetőségeit, felajánljuk az összellenzéki együttműködés javára azokat az irodáinkat, amelyek előválasztási központok lehetnek.
     Lehetőséget biztosítunk arra, hogy közös rendezvényeket tartva szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat egymással, és a civil közösségekkel.

Tóth Bertalan
az MSZP elnök-frakcióvezetője

Molnár Zsolt
az MSZP pártigazgatója


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.