2019. november 14., csütörtök 11:14

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - Az innováció minden vállalkozást versenyképesebbé tesz – többek közt erre szeretné felhívni a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier & Üzleti Show-n. Az NKFIH standján részletes tájékoztatást kaphatunk az innovációt ösztönző pályázati lehetőségekről és szolgáltatásokról, a helyszínen megjelenő szakemberek pedig akár személyre szabott szakmai támogatást is nyújtanak az érdeklődőknek.

    Immár 12. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) a magyar gazdasági utánpótlásnevelés egyik legfontosabb eseményét, a Fiatal Vállalkozók Hetét. Idén a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) kiemelt szakmai támogatóként vesz részt a rendezvénysorozat budapesti eseményein, ahol elsősorban az innováció fontosságára hívják fel a fiatal vállalkozók figyelmét, valamint tanácsokkal szolgálnak a résztvevőknek.

A kormány által november elején elfogadott, a kis- és középvállalkozók megerősítését célzó új stratégia egyik alappillére az innovációs képesség fejlesztése. Ezt támogatja a vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezet kialakítása, a kapcsolódó adminisztratív terhek csökkentése, valamint az üzleti környezet és az e-kormányzat fejlesztése.

Az NKFIH kiállítóként is arra törekszik az eseményen, hogy a vállalkozók figyelmét ráirányítsa erre az új szemléletre.
     Kiadó: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.