2019. november 14., csütörtök 17:36

A Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közleménye
    Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - MEDICOR TRANSPORT Inkubátor Adományozás a Peter Cerny Alapítvány részére

    A magyar kórház- és orvostechnikai ipar kiemelkedően sikeres és tradicionális ágazatának képviselője a MEDICOR Elektronika Zrt. (MEDICOR Zrt.) a Koraszülöttek Világnapja, és a Peter Cerny Alapítvány létrejöttének 31. évfordulója alkalmából, egy teljesen új fejlesztésű, digitális, világszínvonalú, több mint 5 MFt értékű, szállító inkubátort adományozott a Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közhasznú szervezet részére, az újszülöttek/koraszülöttek életének védelme, egészséges életútjuk segítése érdekében.
A MEDICOR Zrt. nevében Dr. Steiner Arnold elnök-vezérigazgató és Steiner András Arnold vezérigazgató-helyettes ünnepélyes keretek között adták át a MEDICOR® BabyLife® márkajelű szállító inkubátort Keresztes Györgynek a Peter Cerny Alapítvány kuratóriumi elnökének és Dr. Somogyvári Zsoltnak az Alapítvány szakmai vezetőjének.

A MEDICOR Zrt. fejlesztése eredményeként a Peter Cerny Alapítvány segítségével létrejött új fejlesztésű szállító inkubátornak a legnagyobb nyertesei az újszülöttek/koraszülöttek, a gyermeket váró családok lesznek, mert még kevesebb lesz a csecsemőhalálozás, nagyobb lesz a minőségi túlélés esélye.
     Kiadó: Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.