2019. november 15., péntek 10:11

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - Valójában mindenkit büntet a kormány a megtorló politikájával - elfogadhatatlan a múzeumi támogatási döntés

        Kegyetlenül megtorolta a kormány az ellenzéki győzelmeket a renitens városok múzeumain is. Ugyanazt az undorító kettős mércét alkalmazza a Fidesz a múzeumi pályázatok során, mint azt a nemzeti- és történelmi emlékhelyeink kapcsán már megtapasztalhattuk tőlük. Emlékezetes: a minisztériumok budai Várba költöztetésére 200 milliárd forintot irányzott elő a Nemzeti Hauszmann Terv. Ezt annak idején L. Simon László elképesztő cinizmussal így kommentálta: "sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni". Orbán Viktorét - a sokmilliárdos dolgozószobájával - egész biztosan. Csakhogy a döbbenetes urizálás közepette, számos történelmi emlékhelyünk vegetál a neki csepegtetett szegényes forrásokból.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.