2019. november 15., péntek 18:11

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MI, HATVAN-NYOLCEZREN

    Ennyien ültünk az ezüst ékszerdoboz lelátóján, Európa legszebb stadionjának avatásán, mi, magyarok. Senki nem kérdezte a szomszédjától, hogy bal- vagy jobboldali e, szerettük egymást, jó volt együtt lenni., szurkolni fiainknak.
A 68-as szám legyen egy új korszak kezdete, ikonikus szám hazánk történetében, legyen a nemzet kovásza. Ne minősítsünk, sértegessünk senkit! Szűnjön meg a kommunistázás, a nácizás, a szélsőségesezés, a cigányozás, a, zsidózás és az antiszemitázás. Legyünk egységes, egymásért küzdeni képes csapat! Akik viszont saját kapunkba rúgják a labdát – vagy szándékosan az ellenfélhez passzolnak, ki kell hagyni a csapatból, akárcsak a részeges, a csapat egységét megbontó hangoskodókat
Új stratégiára van szükség. Nem kell sem (szélső)bal- sem (szélső)jobboldali játékos, csak bal- és jobbösszekötő, no meg erős védelem. Kapusokkal jól állunk: védik a hálót délen, ahol kell.
Van jó szövetségi kapitányunk, bízzuk rá a taktikát, az összeállítást, mindenkinek van helye a csapatban, aki a nemzeti színekért akar küzdeni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! (bővebben a Pannonpuli.hu oldalon)

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.