2019. november 15., péntek 19:31

A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja közleménye
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - Jubileumi kongresszust tartott A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja - 30 éve a hazai kis-és középvállalkozások érdekvédelmében

    Bizalmat szavazott korábbi vezetőinek tisztújító kongresszusán A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja – Töretlen a tagság bizalma a vezetés iránt
Sikeresnek ítélték a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának delegáltjai a pártvezetés eddigi munkáját. Az idén októberi önkormányzati választáson az MVMP önállóan, illetve a Fidesz-KDNP szövetséggel közösen 3 településen adott polgármestert, számos településen pedig képviselőjelöltjeik is mandátumot szereztek. A tisztújító kongresszuson résztvevő delegáltak kiálltak a szövetségesi politika folytatása mellett is, mivel úgy látják, a Fidesz-KDNP kormány gazdaságpolitikája a hazai kis- és középvállalkozások érdekeit helyezi a középpontba. Eredménynek tartják, hogy a munkahelyteremtési program 2011-es indulása óta közel 4700 kisvállalkozást kapott támogatást, az 55 milliárd forintos állami hozzájárulás révén pedig mintegy 28 ezer új munkahely jött létre.
Szatmáry Kristóf, a párt elnöke külön köszöntötte a Kongresszust a párt fennállásának 30. évfordulója alkalmából, egyben mindenkinek megköszönte a munkáját, aki az elmúlt három évtizedben közreműködött a szervezet életében.

     Kiadó: Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.