2019. november 19., kedd 16:48

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 19., kedd (OS) - A képmutató ellenzéki pártok egyetlen többlettámogatást és béremelést sem szavaztak meg - Reagálás Ungár Péter (LMP) és a többi ellenzéki politikus nyilatkozatára

    Elképesztő az ellenzék képmutatása akár szociális, akár más közszolgálati dolgozókról van szó. A képmutató ellenzéki pártok - miközben most az önkormányzatokban saját maguknak sorra emelik a fizetéseiket - a parlamentben egyetlen többlettámogatást, béremelést és a munkavállalókat segítő adócsökkentést sem szavaztak meg az elmúlt években. A szociális dolgozók bére 2010 óta átlagosan 84 százalékkal emelkedett, 2020-ban 413 milliárd forinttal többet fordítunk a szociális szolgáltatásokra, mint amennyit a baloldal fordított erre 2010-ben. Az ellenzéket most sem a szociális dolgozók, a pedagógusok vagy más közszolgálati dolgozók sorsa érdekli, csak a hatalom és a pénz, politikai akciókat készítenek elő, azokhoz fűtik a baloldali szakszervezeteket.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.