2019. november 20., szerda 08:35

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2019. november 20., szerda (OS) - Dugódíjat kapnak a budapestiek - Volner János Facebook bejegyzése (https://www.facebook.com/volner.janos/photos/a.491726217584769/2512656058825098/?type=3&theater)

        Sajnos nem csak Gyurcsány Ferenc régi, levitézlett embereinek visszatérését titkolta a választások előtt Karácsony Gergely, hanem azt is, hogy a dugódíj bevezetésével meg kívánja sarcolni a budapestieket. Különösen visszatetsző, hogy annak a 4-es metrónak a szerződésére hivatkoznak, amelynél az OLAF megállapítása szerint a beruházás összköltségének 452 milliárd forintos összegéből 272 milliárd forint érintett korrupcióval és szabálytalanságokkal. Így tehát tényszerűen kijelenthető, hogy a Demszky-korszak baloldali-liberális koalíciója idején szétlopott fővárosi nagyberuházás káros hagyatékát a budapestiekkel kívánják megfizettetni.
     Azzal is elfelejtettek kampányolni, hogy kitiltják a dízelautókat a város egyes részeiből, holott a budapesti autók közel harmadát a dízel üzemű járművek teszik ki. A erről szóló interjúban a környezetvédelmi alapú differenciálás szóba sem került, amiből arra következtethetünk, hogy azt sem kívánják vizsgálni, rendelkezik-e az adott jármű részecskeszűrővel, vagy sem. Ugyanígy kérdés az is, mi lesz a több, mint 4100 budapesti, dízel üzemű autóbusz sorsa? Azokat is kitiltják majd?

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.