2019. november 25., hétfő 20:52

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. november 25., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: FELTÉTELEINK

    Karácsony Gergely feltételeket szabott az atlétikai stadion megépítésével kapcsolatban. A civil szervezet is feltételeket szab a magyar adófizetők százezrei nevében is!
1. A kormány ne engedjen Karácsonyék zsarolásának, ha nem lesz VB, nem lesz: a nagy vesztes Budapest.                                                          
2. A kormány ne adjon pénzt a fővárosi vezetés kezébe (mert ellophatják). A pénzügyek intézése maradjon a kormány hatáskörében.
3. A Főváros (az SZDSZ utódpártja a Momentum és más balliberális szervezetek) fizesse vissza az adófizetőknek (az államnak) a 4-es metró megépítésére szánt – és feltehetően ellopott – többlet milliárdokat, valamint, az EU által kiszabott büntetést. (A metró ügyben az Állami Számvevőszék több szabálytalanságra bukkant a 2007-es állami költségvetés végrehajtásának ellenőrzés során!)
Az atlétikai stadion, a VB nem csak a versenyek megrendezésére szolgál. Óriási külföldi vendégsereg érkezik hazánkba, itt költik el a pénzüket: a turizmus, a vállalkozók, a kereskedelem bevételhez jut, és…adót fizetnek, amelyből részesül az állam és a főváros is. Nem utolsó sorban: hírét viszik az utóbbi években megszépült,gyönyörű, fejlődött, biztonságos Budapestnek, hazánknak, ami az ide özönlő turisták révén, további bevételeket jelent. Ám Karácsonyék ehhez nem értenek, őket csak a kézpénz érdekli, hangsúlyozzuk: A KÉZPÉNZ!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – MAGYARORSZÁG A MAG
     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.