2019. december 2., hétfő 11:56

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 2., hétfő (OS) - Bősz Anett, a Liberálisok új elnöke: Új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében

        Bősz Anettet választotta a Liberálisok új elnökévé a párt küldöttgyűlése a múlt héten. A politikus első sajtótájékoztatóján azt mondta: "új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében. Országos építkezésbe kezdünk, megnyitjuk a párt kapuit a szabadságszerető emberek előtt. Erős és stabil ellenzéki politikát fogunk folytatni az Orbán-kormánnyal szemben, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy 2022-ben közös erővel leválthassuk a Fideszt, ehhez pedig új szövetségi politikára is szükség lesz."
     A párt frissen megválasztott elnöke elmondta, a céljuk az, hogy újra erős képviselete legyen a liberális értékeknek Magyarországon. Szeretnénk közérthető módon bemutatni, hogy miért fontos a szabadság a mindennapi életben. "Azokat kívánjuk képviselni, akik hisznek az európai értékekben, a szabadságban és az alapvető emberi jogokban. Akik dühösek és elégedetlenek a jelenlegi kormány szabadságkorlátozó politikája miatt. Akik egy igazságos, tisztességes és szolidáris Magyarországon szeretnének élni. Akik nem kérnek a félelem- és a gyűlöletkeltésből" – sorolta Bősz.
     Az ellenzéki vezető öt fontos területet jelölt ki, amire a megújuló Magyar Liberális Párt építeni fog az elkövetkezőkben. Az oktatás, a gazdaság, az egészségügy, a jogegyenlőség és a környezetvédelem témájában fognak új, liberális alternatívát kínálni Magyarországnak.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.