2019. december 3., kedd 10:49

A Magyar Marketing Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 3., kedd (OS) - A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház vihette haza az idei Marketing Diamond Awards egyik fődíját, "Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019" címet. Az egyedülálló díj küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára, így külön öröm, hogy ebben az évben kulturális intézményé lehet ez a méltó kitüntetés.

    A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketing büdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében. A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) két fődíjat hozott létre, egyet a szolgáltatói, egyet pedig a megbízói szféra számára. Az az ügynökség/marketingaktív vállalkozás lehet a fődíjas, amely a legtöbb marketinggyémánt elismerést gyűjti össze.

     Kiadó: Magyar Marketing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.