2019. december 6., péntek 11:10

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - Nyílt levél: Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére. Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr! A Dél-budai Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.

    Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.
Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.
Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott.
Ezt szégyellni most sem késő!
Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a "kórházstop" előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé
megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.
A CÖF-CÖKA a "Centrum" kórház támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.
Talán nem késő a "kórházstopot" visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni.
CÖF-CÖKA vezetősége
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.