2019. december 6., péntek 12:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - Gulyás Gergely nem érti az emberek mindennapi problémáit – reagálás a Miniszterelnökséget vezető miniszter közleményére

    Gulyás Gergely csütörtöki arrogáns hangvételű közleményét, amelyben Áder János fizetésének megduplázását próbálja magyarázni, csak egy dolog indokolhatja: továbbra sem érti az emberek mindennapi problémáit.

Ahogyan Tóth Bertalan az MSZP elnöke is fogalmazott saját közösségi oldalán közzétett, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez címzett nyílt levelében: miközben a kormányoldali politikusok "saját szűk környezetük - havi többmilliós fizetésből történő - megélhetéséért aggódnak, egyre több rendőr, orvos, tanár és szociális dolgozó hagyja ott a szakmáját a megalázóan alacsony fizetések miatt, és nyugdíjasok százezrei élnek a szegénységi küszöb alatt".

Az MSZP elnöke ezért azt javasolta a kormánypárti képviselőknek, hogy saját fizetésükből hozzanak létre jótékonysági alapot Áder János fizetésemelésére, mert akkor "az adófizetői pénzeket valóban a közösség érdekében, elsősorban az egészségügy, az oktatás és a szociális ellátások területére tudnák fordítani".
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.