2019. december 6., péntek 16:05

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - Honfoglalás 2000 Egyesület: Csizmadia távozzon!

Keseredetten, felháborodva tapasztalja a nemzeti oldal sok-százezres tábora azt az alibi politikát, melyet Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke művel. A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit. Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások.
     Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére, az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!
     Lesz helyette tekintélyes politikus, aki a közvélemény bizalmát bírja, és képes követni a célravezető politikai gyakorlatot. A Polgári Körök felszámolása után, már a CÖF sem élvezi az emberek támogatását, nem engedhetjük meg, hogy Csizmadia és néhány követője tönkre tegye ezt a fontos szervezetet. Telik az idő, minden jó szándékú emberrel együttműködve, határozott politikát kell folytatnunk.

Honfoglalás 2000 Egyesület – pannonpuli.hu

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület