2019. december 12., csütörtök 13:00

A Rejtett Kincsek Down Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 12., csütörtök (OS) - A Rejtett Kincsek Down Egyesület e-learning  szófelismerési tréning modul teszteléséhez keresi azokat az eltérő fejlődésű, 5 – 12 év közötti gyerekeket és szüleiket, akik magyar anyanyelvűek, formát formával egyeztetnek, nem tudnak még olvasni, de legalább szavakban beszélnek!

    Három ország szakemberei fogtak össze annak érdekében, hogy a korai fejlesztés még több atipikusan fejlődő, illetve sérült gyermek számára váljon elérhetővé. A nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesület, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, valamint a kassai Centrum Liberta egy e-learning rendszer létrehozását vállalta. A 2018 novembere és 2020 októbere között gyakorlatba ültetendő 2018-1-HU01-KA201-047777 számú, "Eltérő fejlődésű gyerekek fejlesztése online támogatással" című köznevelési Erasmus+ program keretében az online e-learning platform magyarul, románul, szlovákul és angolul lesz elérhető, a modulok pedig hat fejlesztési terület köré csoportosulnak majd, melyek: a gondolkodás, önállóság, szocializáció, kommunikáció, finommozgás és nagymozgás.

Még mielőtt a nagyközönség számára is elérhetővé válnának a leckéket tartalmazó modulok, a három szervezet szakemberei, a magyar nyelvű "Szófelismerési tréning" modullal tesztelik az EduModul e-learning online platform működését és használhatóságát/hatékonyságát. További információk és jelentkezés: http://downegyesulet.hu/hirek/egyesuleti-hirek/felhivas-tesztelo-gyerekeket-keresunk

     Kiadó: Rejtett Kincsek Down Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.