2019. december 12., csütörtök 19:26

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. december 12., csütörtök (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete Felhívása.

    Egyesületünk 2019. november 5.-én kiadott egy Tiltakozást, melyet egyrészt Mti-OS közleményként is megjelentettünk, és a KAS / Konrad-Adenauer-Stiftung  részére is megküldtünk. Ebben tiltakoztunk az ellen, hogy egyesek a KAS nevét felhasználva, tudományos körítéssel, rendszeresen úgymond "Konferenciákat" rendezgetnek, a Gellért Szállóban és más helyszíneken is, és itt mindig mélyen sajnálkoznak azon, hogy milyen szörnyű volt a kommunizmus rémuralma. Ezt azonban nem azért csinálják, mintha az áldozatok, vagy a leszármazók szomorú mai helyzetén bármit is változtatni akarnának, a konferenciázgatás elsődleges célja, hogy levezessék a nép és az áldozatok elégedetlenségét. Ehhez a KAS a nevét és az anyagi támogatását adja, ez sajnos ma egy tény.
Sok áldozatnak eközben napi megélhetési gondja van, mivel nevetséges járadékokat fizet az állam. Erről persze mélyen hallgatnak az itteni, a KAS-t megkereső és tőlük pénzt kéregető figurák.
Egyesületünk most úgy döntött, e korábbi Tiltakozásunkat jelen Felhívásban nyomatékosítja, és lényeges dolgokkal kiegészíti.
A Felhívás címzettje közvetlenül maga a KAS - Konrad-Adenauer-Stiftung. Egyrészt azt kérjük a német Alapítványtól, vonja vissza hozzájárulását, ne lehessen itt konferenciázgatni a Gellért Szállóban, vagy máshol, az ő nevüket felhasználva, miközben az érintettek, az áldozatok nyomorognak.
/folytatás a 2. részben/

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.