2019. december 19., csütörtök 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. december 19., csütörtök (OS) - Vagy Orbán faluja, vagy a kedvenc focicsapata jár jól a TAO-pénzekkel

        Meglepő módon idén nem a felcsúti fociakadémiához vándorolt a legtöbb TAO-pénz. A legnagyobb nyertes ezúttal a MOL Fehérvár FC lett. A klub rekordösszeget, 2,6 milliárd forint TAO-támogatást igényelt.
     A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul Magyarország állapotáról, hogy vagy Orbán kedvenc faluja, vagy a kedvenc focicsapata kap rekordösszegeket támogatásként. Ráadásul a DK-nak jogerős ítélete van arról, hogy betekinthet a fehérvári TAO-iratokba, ezt azonban a mai napig nem tették lehetővé. A Demokratikus Koalíció azonban nem hagyja annyiban, hogy Orbán haverja, Garancsi István megússza az botrányt, és végrehajtást kérünk az ügyben. Ideje, hogy a miniszterelnök és haverjai végre megjegyezzék: a hobbija magánügy és nem költhet rá büntetlenül közpénzmilliárdokat. Ezért minden elpazarolt forintot számon fogunk kérni a fideszes oligarchákon.

Ráczné Földi Judit
elnökségi tag, DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.