2019. december 29., vasárnap 09:51

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 29., vasárnap (OS) - NINCS MÁS ÚT

    A Honfoglalás 2000 Egyesület a Munkáspárttal egyetértésben közösen lép fel társadalmat megosztó, elítélendő jelenségekkel szemben. Sajnálatos, hogy egyes ellenzéki pártok és politikusok, a nemzeti megbékélés, az összefogás helyett a megosztás, a politikai zavarkeltés, a társadalom állandó izgalomban tartásának eszközével kívánnak előnyökhöz jutni.
A magyarok nyugalomra vágynak, meg akarják őrizni elért eredményeinket, dolgozni akarnak, a különböző nézeteket valló csoportok békés egymás mellett élésében érdekeltek. Minden társadalmi csoport: a munkások, az alkalmazottak, az értelmiségiek, a fiatalok és az idősebbek a magyarság megmaradásának egyetlen útját a társadalmi béke feltételek nélküli megteremtésében látják. A civil szervezet és a párt arra kér minden magyart – nem lévén más út – tegyük félre korábbi sérelmeinket, építsük együtt Hazánkat. Eredményekben gazdag Új esztendőt kívánunk minden honfitársunknak!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET - MUNKÁSPÁRT

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.