2020. január 2., csütörtök 08:29

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OS) - Tovább dübörög a Nemzeti Önsegélyező Kör (NÖK)

    A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet létrehozta a Nemzeti Önsegélyező Kört (NÖK).
Nagyon nehéz időket élünk Magyarországon: a megszorítások alatt és után magyarok százezrei veszítették el munkájukat, megélhetésüket, így milliók élnek gazdaságilag-anyagilag méltatlan körülmények között: ma már a nyugdijasok minimum kétharmada, a gyerekek családok zöme és az egyedülállók ezreinek anyagi ellehetetlenülése – tény.
A Nemzeti Önsegélyező Kör célja az, hogy a nehéz körülmények között élők, a kisnyugdíjasok, a munkanélküliek, a nagycsaládosok számára könnyítsünk az anyagi nehézségeken. Célunk az, hogy minél több embernek legyen munkája, anyagi problémáik ne okozzák ellehetetlenülésüket.
Célunk, hogy a szociális szektorban lévő dolgozókat, a munkanélkülieket, a közhasznú munkát végzők érdekeit képviseljük, munkához juttassuk.
A Nemzeti Önsegélyező Kört a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet gondozza, működteti és segíti.
A Nemzeti Önsegélyező Kör egyik feladata, hogy a rossz anyagi körülmények között élők számára – méltóságuk megőrzésével - kedvezményesen juttasson élelmiszert, ruhát és egyéb, a megélhetéshez nélkülözhetetlen eszközöket, amelyekhez – anyagi korlátok okán – nem juthatnak hozzá ezek a társadalmi csoportok.
    
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.