2020. január 2., csütörtök 14:24

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OS) - Az MGFA (Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány)  céljai

    Az Alapítvány célja a magyar gazdaság fejlesztése. Célja, hogy segítse a magyar vállalkozásokat abban, hogy új piacokat találjanak ill. a már meglévő piacokon megvethessék lábukat.
Ehhez kapcsolódóan célja az ország határain belül, illetve a határon túli magyarlakta területeken tudományos, kutatási tevékenység szervezése, elsősorban a társadalomtudományok (történelem, közgazdaságtan, jog, politika, szociológia stb.) körében, majd részben ezen kutatások eredményeinek felhasználásával is oktatási, ismeretterjesztő tevékenység végzése, mely jelentős mértékben hozzájárulhat az állampolgárok közéleti ismereteinek szélesítéséhez, a politikai szféra, a gazdaság, a pártok és az állampolgárok kapcsolatának erősítéséhez.
További célok, feladatok

A professzionális politika tudományos igényű vizsgálata
Célja ezen túl a professzionális politika tudományos igényű vizsgálata, majd ennek eredményeként javaslatok, új módszerek, eljárások kidolgozása a politikai tevékenység minőségének, hatékonyságának javítása érdekében, amelyek a politikai rendszer egészének jobb, hatékonyabb, a közjót fokozottan szolgáló működéséhez járulhatnak hozzá.  
Az Alapítvány az alábbi, cél szerinti tevékenységeket végzi:
tudományos tevékenység, kutatás, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, tehetséggondozás; korszerű oktatási, tudományos, ismeretterjesztő,tevékenységi formák szervezése illetve támogatása;

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.