2020. január 6., hétfő 01:39

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. január 6., hétfő (OS) - Diafilmeket gyűjtenek a kórháztámogató Mesedoktorok - Segíthet Ön is!

    Évente mintegy 80 gyermekkorházat - gyermekosztályt támogat a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktor csapat. A segítők gyakran tartanak diafilmek felhasználásával meseolvasásokat. A hagyományos diafilm és az élő szóban elmondott mese nagy sikert arat a 2-8 éves kisgyermekek körében. SEGÍTS diafilmmel! - szól a www.mesedoktor.hu oldalon a felhívás. Az alapítvány diafilm felajánló - segítők jelentkezését várja. Ha van a családban (iskolában, óvodában, munkahelyen) a fiókok mélyén - polcok tetején már nem használt diafilm, azt adományozva a gyermekek mentésében vehet részt a felajánló. Klasszikus mesék, történetek, versek, ismeretterjesztő, tekercses diafilmeket várnak az alapítványi önkéntesek.

A mesedoktorok a diafilmek mellé örömmel fogadnak hagyományos - tekerős vagy modernebb kivitelű diavetítőt is. Tegyük örömtelibbé a nagy bajban lévő kisgyermekek nehéz pillanatait, diafilm adományozással is lehet, ahogyan a www.mesedoktor.hu/diafilm felhívásban is olvasható.

Miért éppen diavetítő? Felgyorsult világunkban az élő szóban mondott mese / történet és a személyes jelenlét élményt nyújt, emberi kapcsolattal erősít.

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Arany János utca 7. (irodaház)

Személyes adományozás a +36209298181-es telefonszámon történő időpont egyeztetés után lehetséges.

Fotó:
www.mesedoktor.hu/mesedoktorok-matrix-korhaz.jpg

==
Sajtókapcsolat: +36203781656
==

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.