2020. január 8., szerda 11:42

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - Felszólítjuk Kósa Lajost, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését

    Az USA és Irán között elmélyülő válság újabb állomásaként rakéta támadás érte az Irakban szolgálatot teljesítő magyar katonák bázisát.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel felszólítom Kósa Lajost a bizottság elnökét, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését, amelyen mind a honvédelmi minisztertől, mind a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetőjétől tájékoztatást várunk katonáink biztonságával kapcsolatban.

A honvédelmi miniszter azt nyilatkozta, hogy áll rendelkezésünkre a bizottság ülésén, azt már csak az elnöknek kéne összehívni. Nem tudhatjuk, hogy Kósa Lajost bel- vagy külföldi pihenése akadályozza, vagy ennyire nem érdekli az Irakban szolgáló magyar katonák élete és testi épsége, de ha maga nem képes vezetni az ülést, gondoskodjon a helyettesítéséről.
Kósa úr, tegye a dolgát!

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.