2020. január 8., szerda 11:51

A Tavirózsa Környezet- és Természetvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - A Tavirózsa Környezet és Természetvédő Egyesület etikai vizsgálatot kezdeményez az Index hír és véleményportálon 2020,01,08.-án: A szimpátiám az öné, de most összeállunk ön ellen címmel megjelent, a szadai gokartpálya építéssel kapcsolatos tudósítása miatt.

    A Tavirózsa Egyesület környezetvédelmi és társadalmi szentpontok miatt ellenzi a Szadára tervezett Gokart és motoros versenypálya beruházást, erről az állásfoglalásunkat már 2019, december 10-én közzétettük. https://www.facebook.com/tavirozsa.egyesulet/posts/2822005434487391?__tn__=K-R Képviselőnk részt vett a témával foglalkozó lakossági fórumon, ahol ugyancsak kifejtette az egyesület véleményét, és részt vettünk a zajszint mérésen is. Ügyfélként veszünk részt a folyamatban, online és papíralapú petíciót indítottunk. Véleményünket, szakmai érveinket mind a saját, mind a témával foglalkozó közösségi oldalakon folyamatosan közzétettük és tesszük. Az Index tudósítója, úgy idéz és szemléz ezekről a fórumokról, oldalakról, hogy teljes méretékig figyelmen kívül hagyja a környzetvédelem szempontjait is képviselő egyesületünk véleményét és a beruházás megakadályozása érdekében tett aktív tevékenységét.
A tudósítást etikátlannak tartjuk és a MUOSZ Etikai Bizottságához fordulunk.
További információik: Dr. Tatár Sándor alelnök, Rekvényi László témafelelős, szóvívő
     Kiadó: Tavirózsa Környezet- és Természetvédő Egyesület

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.