2020. január 8., szerda 14:30

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - Mesterházy Attila levélben fordult az iraki Képviselők Tanácsának alelnökéhez az iraki parlament döntése miatt

    A parlamenti diplomácia jegyében megfogalmazott közleményében kifejezte abbéli meggyőződését, hogy a tovább folytatott párbeszéden és együttműködésen keresztül, a NATO tagállamok parlamentjének képviselői, jobban meg tudják érteni az iraki parlament álláspontját a kialakult helyzetről. Továbbá kitért arra is, hogy a NATO Parlamenti Közgyűlés és az iraki parlament képviselői kiváló munkakapcsolatokat alakítottak ki az elmúlt években, amelyet elnöksége idején tovább szeretne erősíteni.

Hangsúlyozta, hogy a nyilatkozatok alapján világos, hogy a NATO tagállamok elkötelezettsége továbbra is erős, hogy segítsék Irak stabilitásának és biztonságának megteremtését az eddigi sikeres és hatékony együttműködés révén. A közös eredményeinket nem szabad veszélyeztetni - zárta közleményét.

MSZP

Bővebb információ: Mesterházy Attila, a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.