2020. január 8., szerda 22:26

A(z) Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - A kormány a jövőben is fellép a bevándorlás és a bevándorlást ösztönző tevékenységek ellen(Közlemény a Magyar Helsinki Bizottság által indított perrel kapcsolatban)

    Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Magyar Helsinki Bizottság számos alkalommal kezdeményezett bevándorláspárti akciókat.

-    A Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje 2015-ben két bangladesi bevándorló képviseletében beadványt nyújtott be a strasbourgi bíróságnak a magyar állam ellen.
-    A Magyar Helsinki Bizottság ellenezte és fellépett a déli határzárról szóló döntés ellen, nyílt levélben is tiltakozott ellene. Máshol vezetőjük úgy fogalmazott, hogy "a bevándorlás nem egy káros jelenség".
-    A Magyar Helsinki Bizottság erőteljesen támadta a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt, amely fontos lehetőséget jelentett arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket a migrációról. Arra kérték a magyar állampolgárokat, hogy üresen küldjék vissza a válaszborítékokat.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.