2020. január 10., péntek 07:31

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. január 10., péntek (OS) - Megtelt a Szeretetcsoki raktár

Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést. A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági - támogató programja. Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze! Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági - családsegítő programjait.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő) , díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült. A csapatok listája a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Kép a cikkhez:
www.szeretetcsoki.hu/szeretetcsoki-matrix-alapitvany-2020.jpg