2020. január 13., hétfő 13:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. január 13., hétfő (OS) - Felcsúti TAO-milliárdok - A DK képviselői személyesen próbálták végrehajtani a jogerős bírósági ítéletet

    Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja és Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke a mai napon személyesen látogattak el a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány irodájába, hogy megtudják, mire költötte Mészáros Lőrinc akadémiája a TAO-milliárdokat. Hiába mondta ki ugyanis évekkel ezelőtt a bíróság, hogy az alapítványnak ki kell adnia a fociakadémia költéseiről szóló dokumentumokat, a hatóságok és az Emmi a mai napig rejtegetik azokat. Az akadémia pont a mai napon tájékoztatta képviselőinket arról, hogy a papírok egy budaörsi végrehajtó irodához kerültek. Varju László és Ráczné Földi Judit még a héten felveszik a kapcsolatot az irodával, hogy pontot tegyenek az ügy végére.

A magyaroknak joguk van tudni, hány tízmilliárdot kellett eddig adóforintjaikból a miniszterelnök hobbijára költeniük. Nem fogjuk hagyni, hogy a felelősök továbbra is ügyvédek, poros akták és dróton rángatott miniszterek mögé bújjanak.

Ráczné Földi Judit és Varju László élőben jelentkezett be a helyszínről:

https://www.facebook.com/watch/?v=745513199303200
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.