2020. január 16., csütörtök 13:03

Az Egyesület a Római Partért közleménye
    Budapest, 2020. január 16., csütörtök (OS) - Tömeges népirtás előkészületei a Római-parton?

    Egyesületünk úgy látja, hogy a budapesti főkertész és köre zászlójára tűzte a Római-parti lakosok és ingatlantulajdonosok teljes körű fizikai és anyagi megsemmisítését. A következő fővárosi közgyűlés elé megy egy javaslat, ami szerint megvalósíthatósági tanulmány készül a Nánási út – Királyok útja elsőrendű védvonal megerősítésére (ami sem fizikailag, sem jogilag soha nem volt elsőrendű védvonal, ezért elsőrendű védvonal a parti 70 hektár teljes kisajátítása nélkül nem képzelhető el ezen a nyomvonalon!)

Mobiltoldat lesz valószínűleg a Nánási úti gáton. A mostani nyúlgát helyén. Ez azt jelenti számunkra, hogy a főkertész fallal kívánja leválasztani a Római-parti 70 hektáros területet Óbudáról. Árvizes helyzetben a 70 hektáros területen több száz önkéntes védekező és kb. 2500 ott lakó és dolgozó menekülési útvonala elzárásra kerül. Jelenleg vészhelyzet esetén a földtöltésen keresztül tudunk menekülni. Így árvízkor a tulajdonukat alkotmányos joguk alapján védők életét és tulajdonát a megsemmisülés veszélyezteti.

A fallal elzárt menekülési útvonalak számunkra árvízkor a biztos halált jelentik!

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.