2020. február 5., szerda 13:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 5., szerda (OS) - Ne legyen gyáva Bede Zsolt, tisztázza a Vadhajtások hátterét!

        Miután a Fidesz a saját tüntetése óta sem határolódott el Bede Zsolt tevékenységétől, így egyértelművé vált, hogy mind Bede akcióit, mind a vadhajtasok.hu weboldal tartalmát és közönségét is felvállalja az állampárt.
     A Vadhajtások weboldalán nem található érdemi információ az oldal tulajdonosi köréről, szerkesztőségi munkatársairól, felelősséget vállaló főszerkesztőről, de még a gyűlöletkeltő tartalmak szerzői sem vállalják nevükkel az írásaikat. Ilyen hiányosságok mellett ez az oldal semmiképp sem tekinthető sajtóterméknek, így a képviseletében dolgozó személyek sem tekinthetők újságíróknak.
     Elvárom Bede Zsolttól, hogy ne legyen gyáva, öntsön végre tiszta vizet a pohárba. Tisztázza, kik állnak az oldal mögött, kiket terhel a felelősség az oldalon megjelenő tartalmak miatt, kik finanszírozzák az oldal fenntartását, a hivatásszerű gyűlöletkeltést! Amennyiben Bede rendelkezik bármilyen újságírói képesítéssel, számoljon be arról is. Amennyiben hivatalos újságírói igazolványt birtokol, tisztázza, ki állította ki azt a részére!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.