2020. február 11., kedd 16:08

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - A Párbeszéd a Médiatanácshoz fordul – Orbán valljon színt a nyílt náci propagandáról

    A Párbeszéd a Médiatanácshoz fordul és vizsgálatot kezdeményez a Hír TV február 8-i adásának kiegyensúlyozottságáról. A mi véleményünk természetesen egyértelmű: a tudósítás a neonácik mellé állt, ami tűrhetetlen a Párbeszéd számára.
Emellett Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, társelnöke írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy foglaljon állást a történtekről. Azt gondoljuk ugyanis, hogy magyar miniszterelnökként kötelessége a szélsőséges eseményekre megnyugtató válaszokat adni.
Továbbá mindaddig, amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat támogató tudósításáért, sem a Párbeszéd politikusai – ahogy Karácsony Gergely párbeszédes főpolgármester is jelezte posztjában –, sem a Városháza nem válaszol a Hír TV megkereséseire, kérdéseire.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.