2020. február 12., szerda 10:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. február 12., szerda (OS) -

Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztettünk elő garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanújára tekintettel a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők kapcsán az ATV televízió 2020. január 23. napján sugárzott "A nap híre" című műsorában elhangzottak okán.
     Az időközben a CÖF-CÖKA által megismert kép és hanganyag alapján a feljelentésünkben megjelölt cselekmény álláspontunk szerint alkalmas lehet arra, hogy kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.
     Egyúttal felkértük a Budapesti Rendőr-Főkapitányságot, hogy az ügyben nyomozást elrendelni és soron kívül eljárni szíveskedjen.

CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány