2020. február 13., csütörtök 14:56

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. február 13., csütörtök (OS) - Ne költsön a kormány újabb gyűlöletkeltő konzultációra!

Ne költsön a kormány újabb gyűlöletkeltő konzultációra!

Az Orbán-kormány ahelyett, hogy az embereket a valóban fontos ügyekben kérdezné meg, újabb indulatokat gerjeszt a magyar társadalomban. A tervezett nemzeti konzultáció nem más, mint a magyarországi cigányság és a független igazságszolgáltatás elleni hangulatkeltés. Azt javasoljuk a Fidesznek, ne költsenek ismét százmilliókat propaganda kampányra. Inkább fordítsák az összeget a szegregált oktatás felszámolására, a túlzsúfolt börtönök bővítésére és fejlesztésére. Ha pedig mindenképp konzultálni szeretnének, akkor az alábbi három kérdést tegyék fel az embernek:

-  Kinek a felelőssége, hogy egész Európában a magyar emberek töltenek átlagosan a legtöbben a kórházakban, ahol elavult eszközök állnak csak a betegek rendelkezésére?
  -  Ki tehet arról, hogy a fiatalok pánikszerűen menekülnek az országból, és minden harmadik magyar külföldre menne tanulni vagy dolgozni?
  -  Kinek a felelőssége, hogy 340 forintnál jár az euró, és ez jelentős drágulást hoz az élet minden területén?

Kiadó: Magyar Liberális Párt