2020. február 15., szombat 11:37

A Nemzeti Értékvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. február 15., szombat (OS) - A Nemzeti Értékvédő Egyesület kiállása az új NAT-ért

        Honfitársak, akiket nem hall a nagyvilág! Trianonra emlékezésünket mérgezik. Az indoklások az 50-es éveket idézik. A NAT elleni támadásuk célja: végképp eltörölni a múltat.
     Szellemi elődeik 1945-ben indexre tettek minden írót, aki nem szovjetbérenc volt, antiszemitának és fasisztának bélyegezték még Benedek Eleket és Móra Ferencet, a Karinthy által fordított Micimackót is. Szabó Lőrincet üldözte az ÁVH és sajtója. Ezt a cenzúrát sírják vissza. Hőseinktől és erdélyi íróinktól féltik gyermekeinket? Engedjük??? Nem, nem soha!
     Utasítsuk vissza, hogy feddhetetlen remekíróink: a Nobel-díjra jelölt Herczeg, Nyirő és Wass ellen uszítsanak! Bezzeg nem féltik gyermekeinket szabóervinektől és lukácsgyörgyöktől, akik gyűlölték Madáchot, Márait, még a nyugatosokat is. A Nobel-díjra jelölt Tormaynak esélye sem volt a NAT-ba bekerülni: koncepciós rágalmakkal üldözik tudományos álca alatt.
     Az új NAT az első lépés a 3 T elleni küzdelemben. Igen! Még kimaradt sok minden. De nem csoda, ha elsőre nem minden kerülhetett bele! Ne feledjük Klebelsberg intését Tormay szavaival: "egy népnek, amelytől elvették határait, hogy ne védhesse magát, amelytől elvették fegyvereit, hogy ne támadhasson — nem marad egyebe, mint az irodalma".
     Le a szómágia, a kiátkozás, a rágalmak módszerével, amíg nem késő!
     Nélküled a diktatúra újra leselkedik ránk!  

     Kiadó: Nemzeti Értékvédő Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.