2020. február 17., hétfő 16:36

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 17., hétfő (OS) - Klíma-migránsok, azaz "kligránsok" fenyegetik Magyarország déli határát!

    Legalábbis csak ezzel magyarázható az a jelenség, hogy Orbán Viktor pár hónap elteltével akkora zöld fordulatot vett, mint amennyire kommunistából liberális, majd álnemzeti lett. Mindezek alapján elképzelhető, hogy a klímaváltozást az illegális migránsok akarják zsebeikben elrejtve Magyarországra hozni. Természetesen mindezt Soros György és hálózatának megbízásából.

Komolyra fordítva a szót nemes egyszerűséggel álságos és hiteltelen a kormány és Orbán Viktor zöldfordulata, hiszen nem is olyan rég még ellenzéki hisztériakeltésnek, illetve "klímahisztinek" nevezte a klímaváltozás elleni küzdelmet. Minden bizonnyal a NER nagyon jól látja azt, hogy a társadalmunk egyre tájékozottabb és tudatosabb környezetünk és élővilágunk védelme, valamint fenntarthatósága tekintetében. Orbán Viktorék most erre a vonatra próbálnak felülni, azonban mára annyira hiteltelenek lettek ebben a kérdésben, hogy még megkapaszkodniuk sem sikerül a szerelvény hátuljában.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.