2020. február 17., hétfő 16:36

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. február 17., hétfő (OS) - Klíma-migránsok, azaz "kligránsok" fenyegetik Magyarország déli határát!

Ezzel ellentétben a Jobbik már a 2010-es, a 2014-es és a 2018-as programjában is nagy hangsúlyt fektetett a zöldpolitikára és arra, hogy hazánk élen járjon a megújuló energiahordozók felhasználásában, a fenntartható fejlődés elősegítésében és a környezetkárosító tevékenységek csökkentésében, felszámolásában. Természetesen továbbra is ezekért a célokért fogunk harcolni, és elvárjuk a kamuzöld Fidesztől, hogy támogassa azokat a törvénymódosításokat, amelyeket e célok elérése érdekében be fogunk nyújtani.

Nunkovics Tibor, a Jobbik zöldpolitikusa

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom