2020. február 19., szerda 11:43

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete közleménye
    Budapest, 2020. február 19., szerda (OS) - "Határtalanul" biztonságban 2020-ban 101 ezer diák biztonságos utaztatása a cél   A 2010-ben elindított "Határtalanul" program során idén várhatóan 100 ezernél is több diák fog határon túli magyarlakta területre utazni. Kiemelten fontos cél, hogy a programban résztvevő tanulók és tanáraik a lehető legbiztonságosabban utazhassanak, ennek szakmai támogatásáról született megállapodás a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) között.

    A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary szakmai partnerségével egy olyan szempontrendszert állít fel, amely biztosítja a résztvevő diákok biztonságos autóbuszos utaztatását. Ez a partnerség biztosítja, hogy már a pályázati feltételek kialakítását komoly szakmai egyeztetés előzze meg a személyszállítók oldaláról is, emellett mind költségkalkulációban, mind a szállítócégek folyamatos tájékoztatásában is együtt tudnak működni.
"A biztonságos közlekedés minden személyszállító legfontosabb célja kell, hogy legyen. Az is fontos, hogy a gyermekek is megismerjék a buszos utazás alapvető szabályait, például, hogy ne vonják el vezetés közben a sofőr figyelmét, fegyelmezetten viselkedjenek a mozgó járművön, ezért egy olyan ajánlást fogalmaztunk meg az autóbuszos viselkedéssel kapcsolatban, ami a zavartalan együttműködés megfelelő etikai alapjait biztosítja" – emelte ki Dittel Gábor, a NiT Hungary főtitkára.
     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.