2020. február 21., péntek 14:14

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2020. február 21., péntek (OS) - Az idősek életkörülményeinek javítása érdekében egyeztetést folytattak a Kormány és az Országos Nyugdíjas Parlament Képviselői.

    Az Országos Nyugdíjas Parlament képviselői a tegnapi napon tartott megbeszélésen tájékoztatták az EMMI Családpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárságának képviselőit az idősek érdekében indokoltnak tartott lépésekről.

Az Országos Nyugdíjas Parlament képviselői a közeli napokban részletes tervet készítenek a helyi, időseket tömörítő közösségek és körök aktivitására épülő, felmenő rendszerű, szakmai alapú rendezvénysorozat lebonyolításáról.

Beneda Attila helyettes államtitkár reményét fejezte ki, hogy a Nyugdíjas Parlament őszi rendezvényén részt tud venni, és tájékoztatni tudja a jelenlévőket a Kormány időseket érintő intézkedéseiről. A tárgyaló partnerek megállapodtak abban, hogy időközönként tájékoztatják egymást az idősek érdekében javasolt intézkedésekről. Az Országos Nyugdíjas Parlament és partnerszervezetei álláspontjaik szakszerűségének javítása érdekében szükségesnek tartják, hogy a tárgyhoz kapcsolódóan megfelelő és érvényes információkkal,  adatokkal rendelkezzenek. A megbeszélésen felvetett egyéb javaslatok esetleges megvalósíthatóságáról pontosabb információk meglétét követően várható egyeztetés.
    
     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.