2020. február 22., szombat 08:34

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 22., szombat (OS) - A keresztény közösségek társadalomformáló erejére és jelentőségére hívta fel a figyelmet Dr. Latorcai Csaba

    Családjaink és értékteremtő, értékőrző, keresztény/keresztyén hitünket megerősíteni hivatott közösségeink – közöttük a Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület – meghatározó szereppel bírnak Magyarország szellemi, lelki, morális megújításában, amely nélkül nincs tartós anyagi gyarapodás és jólét – emelte ki köszöntőjében Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára a Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület alapításának 30. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen február 21-én.
A Háló az elmúlt harminc esztendőben mindig képes volt a folyamatos megújulásra úgy, hogy közben a hagyományok és az értékek, amelyekre az egyesület épült, nem sérültek, sőt, még erősebb kötőanyagként kapcsolta egybe tagjait – hangsúlyozta a közigazgatási államtitkár.
Az elmúlt három évtizedben az egyesület számos, maradandó gyümölcsöt teremve váltotta valóra az alapításakor megfogalmazott célokat. Egy élő, folyamatosan változó, civil kezdeményezéssé nőtte ki magát, amely a kapcsolatokon keresztül segít abban, hogy egyén és közösség megtalálhassa azokat az utakat, amelyek végső soron a teljesség, azaz Isten felé vezetnek mindnyájunkat.
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.