2020. február 25., kedd 18:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. február 25., kedd (OS) - Továbbra is várjuk a Belügyminisztérium pontos tájékoztatását a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Mai sajtótájékoztatómon arra kértem Magyarország kormányát, hogy a lehető legnagyobb részletességgel tájékoztassa a lakosságot a 28 pontból álló védelmi-akcióterv részleteiről, tegnap életbe léptetett módosításairól, illetve annak végrehajtásáról.

A Belügyminisztérium által irányított Operatív Törzs délután közleményt adott ki, amelyben önmérsékletre int, s figyelmembe ajánlja a január végén közzétett intézkedési tervét.

Sanda oldalpasszok helyett továbbra is kérjük a kormányt, adjon részletes tájékoztatást a védelmi-akcióterv végrehajtásának jelenlegi státuszáról, s az akcióterv módosításáról. Ne akarják három hetes információk utánközlésével megkerülni az előkészületek jelenlegi állására vonatkozó kérdésre történő érdemi válaszadást.

Érdemi válaszaikkal ugyanis nem nekem, hanem a magyar lakosságnak tartoznak.

Stummer János,
a Jobbik országgyűlési képviselője