2020. február 28., péntek 20:15

A Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 28., péntek (OS) - Családkutatók Év Kutatóhelye Díjjal ismerték el a levéltárak munkáját

    A Magyar Családtörténet-kutató Egyesület idén is az ÉV KUTATÓHELYE DÍJJAL ismerte el az általa legjobbnak talált belföldi és külföldi, valamint online kutatóhelynek a munkáját.

Székesfehérvár, 2020. február 28. – A több mint 1400 tagú Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) minden évben három kategóriában ítéli oda az ÉV KUTATÓHELYE DÍJAT a tagok szavazatai alapján. A 2019-es évben a Székesfehérvári Püspöki és Székeskáptalani Levéltárat a belföldi, a Zombori Történelmi Levéltárat (Szerbia) a külföldi és a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár e-kutatását az online kategóriában találta legjobbnak az egyesület. Az ünnepélyes díjátadóra 2020. február 28-án pénteken, 15 órakor került sor Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Imre teremében. Köszöntőt mondott Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, Spányi Antal megyés püspök és Reicher Péter a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület elnöke.

     Kiadó: Magyar Családtörténet-kutató Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.