2020. február 28., péntek 20:16

A Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2020. február 28., péntek (OS) -

További információ:
Rajeczky Zsuzsanna
egyesületi koordinátor
Magyar Családtörténet-kutató Egyesület
E-mail: macse.koordinator@gmail.com

A Magyar Családtörténet-kutató Egyesületről:

A 2011-ben alapított Magyar Családtörténet-kutató Egyesület (MACSE) hazánk egyik legnagyobb civil szervezete. Az egyesület célja a történelmi Magyarországhoz köthető és/vagy magyar származástudattal rendelkező családkutatók összefogása tevékenységük segítésével, érdekeik képviseletével, közös programok (előadások, konferenciák, képzés) szervezésével és a tagság által létrehozott online adatbázisokkal, szolgáltatásokkal.

A tagság létszáma 1400 fő. Az egyesület családfakutatást segítő adatbázisai 32 millió nevet és 5 millió adatsort tartalmaznak. Az adatbázis hozzásegíti a magyar gyökereit kutatni szándékozókat határon innen és határon túl.

Kiadó: Magyar Családtörténet-kutató Egyesület