2020. március 7., szombat 10:14

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. március 7., szombat (OS) - Koronavírus-járvány: mennyire felkészült a Klebelsberg Központ?

        A Klebelsberg Központ és elnöke, Hajnal Gabriella készíttetett-e vészhelyzeti forgatókönyvet az iskolák részre a koronavírussal kapcsolatban?
     Kialakítottak-e olyan közvetlen, gyors reagálásra is alkalmas kapcsolattartási protokollt, amely azonnali intézkedések közvetítésére alkalmas?
     Kik vannak annak a válságstábnak a tagjai között, amelyet a koronavírus fenyegetettség miatt feltehetőleg felállítottak a Klebelsberg Központban?
     Készült-e olyan tájékoztatási protokoll, feladatlista, amelyet felhasználva a tankerületek vezetői az iskolák tájékoztatását és visszaellenőrzését az aktuális fertőzöttségi helyzetnek megfelelően elvégezhetik, akár az eltérő megyei vírushelyzetnek megfelelően is?
     A Klebelsberg Központ költségvetése alkalmas-e arra, hogy az iskolák a szükséges és elengedhetetlen tisztálkodó- és fertőtlenítőszereket folyamatosan megvásárolják, és azokat rendszeresen használják is?
     Felkészült-e arra Klebelsberg Központ és a tankerületek, hogy adott esetben a tanítás hosszabb-rövidebb felfüggesztésével is számolni kell?

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.