2020. március 23., hétfő 11:29

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. március 23., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: JOBBOLDALI TÁMOGATÁS A BALOLDALNAK

        Miközben a magyarság és az egész világ küzd a koronavírus ellen, a hazai ellenzéki pártok politikusai uszítanak, lázítanak, ál- és rémhírekkel próbálnak hasznot húzni a járványból. Nem képesek elviselni sorozatos választási vereségeiket – idegeik felmondták a szolgálatot – ezért egyre aljasabb módszerekhez folyamodnak. A társadalom ellenük fordult: már a jó érzésű baloldali emberek támogatására sem számíthatnak, ugyanakkor az Orbán Viktor vezette nemzeti erők tábora, már közel 80%-ra növekedett. Gyurcsány és pincsikutyái (Momentum, LMP, stb,), s az áruló Jobbik politikusok (Balczó és társai) nem szavazzák meg a felhatalmazási törvényt (!) – ezért bukni fognak, nem lesznek képviselők 2022ben! Ellenzéki pártra szükség van! Az MSZP tapasztalt, megfontolt képviselői másként gondolkodnak: van bennük hazafias érzés, most újjáépíthetik pártjukat.
      A Honfoglalás 2000 Egyesület – a nézetkülönbségek ellenére – teljes támogatásáról biztosítja az MSZP-t, bízik a baloldali párt bölcs döntésében. A nemezközi liberalizmus magyarországi csatlósai saját népük (a munkások, a kisemberek) ellen fordultak, a társadalom ellenségévé váltak, megvetésre számíthatnak.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu - Balösszekötö


     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.