2020. március 25., szerda 16:31

A Jezsuita Rend közleménye
    Budapest, 2020. március 25., szerda (OS) - A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szakemberek a koronavírus-járvány idején az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel. A kezdeményezés mindazoknak szól, akik kérdéseiket, bizonytalanságaikat, akár örömeiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. A szabad időpontokra a rend által elkészített naptáron keresztül lehet jelentkezni

        A koronavírus-járvány sajátosan színezi meg a nagyböjti időt: felborította életvitelünket, megállásra késztet, vagy legalábbis arra ösztönöz, hogy újragondoljuk napi teendőinket, és szembesüljünk határainkkal. Sok minden történik ilyenkor az emberben: nagy hullámokat élhet át, és lehetnek kérdései, bizonytalanságai, örömei.
     A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szerzetes és világi szakemberek ezért az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel mindazoknak, akik kérdéseiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. (Gyónásra ezen a fórumon nincs lehetőség.)
     A szabad időpontokra a jezsuita.hu-n elérhető naptáron keresztül lehet jelentkezni. További információ Szőnyi Szilárdnál, a jezsuiták kommunikációs vezetőjénél a media@jezsuita.hu címen vagy a +36-30-982-5682-es telefonszámon.

     Kiadó: Jezsuita Rend

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.