2020. március 26., csütörtök 10:24

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár 2020. március 27-én vezetési gyakorlatot hajt végre Szolnok és Táborfalva közötti útszakaszokon.

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útszakaszokon:

- 2019. március 27. 06:00-08:00 között – Szolnok-Táborfalva (Szolnok– 4. számú főút - Törtel – Cegléd – Csemő – Lajosmizse – Táborfalva vezetési gyakorlat pálya)

- 2019. március 27. 14:30-16:30 között – Táborfalva-Szolnok (Táborfalva vezetési gyakorlat pálya - Lajosmizse - Csemő - Cegléd – Törtel - 4. számú főút - Szolnok bázis)

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlop elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium